ПОСТОЉЕ ЗА НОЖ. ПАТРОН 1Р,160А, NP-00/1, RK

499 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 160A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 690V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; ТИП-НЕИЗОЛИРАНО ПОТОЉЕ; СТАНДАРД- HRN EN 60269, IEC 60269, DIN EN 60269, DIN VDE 0636, ГОСТ Р 50339; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-ШТРАФ М8; ДИМЕНЗИИ-59x36x120(ВxШxД)mm.

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: https://catalogues.cdn-cnj.si/Catalogues/hr/17208/