ПОСТОЉЕ ЗА Do ПАТРОНИ ЗА 60 ММ ШИНСКИ РАЗВОД,3p, 9340.950 RITTAL

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A(IEC/DIN EN 60 947-3); НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НАМЕНЕТ ЗА ТИПОВИ НА ОСИГУРАЧИ-D01, DO1, CH10X38; ДИМЕНЗИЈА-27x226mm; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.