ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ ЗА 60ММ ШИНСКИ РАЗВОД 400A, BTHC 2, PRONUTEC

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 400A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ;
МОНТАЖА-НА 60ММ ШИНСКИ РАЗВОД;
СТАНДАРД- AC 22B;
ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М10;
ДИМЕНЗИИ-294x210x170(ВxШxД)mm.