ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ ЗА 60ММ ШИНСКИ РАЗВОД 160A, BTHC 00, PRONUTEC

3.602 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 160A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3; ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ; МОНТАЖА-НА 60ММ ШИНСКИ РАВОД; СТАНДАРД- AC 22B; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М8; ДИМЕНЗИИ-200x106x117(ВxШxД)mm.