ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ 630A, BTHC 3, PRONUTEC

10.952 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 630A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3; ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; СТАНДАРД- AC 22B; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М12; ДИМЕНЗИИ-312x256x139(ВxШxД)mm.