ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ 400A, BTHC 2, PRONUTEC

7.885 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 400A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ;
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
СТАНДАРД- AC 22B;
ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М10;
ДИМЕНЗИИ-288x210x126(ВxШxД)mm.

Compare