ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ 250A, BTHC 1, PRONUTEC

5.753 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 250A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3; ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; СТАНДАРД- AC 22B; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М10; ДИМЕНЗИИ-245x184x110(ВxШxД)mm.