ПОСТОЉЕ РАСТАВУВАЧ 160A, BTHC 00, PRONUTEC

1.713 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА- 160A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 500V; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3; ТИП-ХОРИЗОНТАЛЕН РАСТАВУВАЧ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; СТАНДАРД- AC 22B; ПРИКЛУЧНА КОНЕКЦИЈА-М8/2xМ6; ДИМЕНЗИИ-176x106x80(ВxШxД)mm.