ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ ПЕРФОРИРАН 25×40

127 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-СИВА(RAL 7035); ТИП-ПЕРФОРИРАН ЗА ОРМАРИ; ДИМЕНЗИИ-25x40mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-80m.