ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ ПЕРФОРИРАН 25x25mm(ШXВ)

92 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0);
БОЈА-СИВА(RAL 7035);
ТИП-ПЕРФОРИРАН ЗА ОРМАРИ;
ДИМЕНЗИИ-25x25mm;
ДОЛЖИНА-2m;
ПАКУВАЊЕ-128m.

370000 Brand: