НОСАЧ НА ГРОМОБРАНСКИ ВОД 177 30 М8, 5207460 – OBO

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД UV СТАБИЛЕН; НАМЕНЕТ ЗА-АЛУМИНИУМСКО ЈАЖЕ Ф(8-10)mm; ДИМЕНЗИИ-78x f133mm(ВxШ); ТЕЖИНА-0,79КГ/100 ПАР; ПАКУВАЊЕ-20 ПАР.

395029
Бренд: OBO
Brands