НОСАЧ НА ЕЛЕМЕНТИ,ПЕРФОРИРАН 35×15, 2m,TS 35P35X15 MOREK

407 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ; ТИП-ПЕРФОРИРАН; ДОЛЖИНА-2М; ДИМЕНЗИИ-35x15mm.