НАПОЈУВАЊЕ LPV-150-24,24V DC,6,3A, 191X63X37(LxWxH)mm,MEAN WELL

3.660 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((90-264) V AC , (125 -370) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-150W/24 V DC/6,3 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1; ИЗВЕДБА-ЗАЛИЕНО ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ, IP 67; МОНТАЖА-СЛОБОДНО; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН; ГАРАНЦИЈА-2 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ-191X63X37(LxWxH)mm.