МУЛТИФУНКЦИСКО РЕЛЕ СО 10 ФУНКЦИИ, PCS-516, F&F

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-8A(AC-1,240V AC ),8A(DC-1,24V DC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC ИЛИ 24 V DC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(12-264) V AC/DC;
БРОЈ НА ФУНКЦИИ-10, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104015 Brand: