ЛОГИЧКО СМАРТ РЕЛЕ, 6 D I, 4 D O(Re), 100-240V AC, SMT-EA-R10-V3, IMO

8.750 ден

НАПОЈУВАЊЕ-(100-240) V AC; БРОЈ НА ДИГИТАЛНИ ВЛЕЗОВИ/ИЗЛЕЗИ-6/4(8А, РЕЛЕЈНИ); БРОЈ НА АНАЛОГНИ ВЛЕЗОВИ/ИЗЛЕЗИ-0/0; МОЖНОСТ ЗА НАДОГРАДБА, ЕКСПАНЗИЈА-ДА; СЕРТИФИКАТИ-CE,UL; ЗАШТИТА-IP20; ДИМЕНЗИЈА-(72 x 90 x 59.6)mm.