ЛОГИЧКО СМАРТ РЕЛЕ, 12 D I, 8 D O(Re), 24V DC, SMT-ED-R20-V3, IMO

11.393 ден

НАПОЈУВАЊЕ-24 V DC; БРОЈ НА ДИГИТАЛНИ ВЛЕЗОВИ/ИЗЛЕЗИ-12/8(8А, РЕЛЕЈНИ); БРОЈ НА АНАЛОГНИ ВЛЕЗОВИ/ИЗЛЕЗИ-4(0-10)V/0; МОЖНОСТ ЗА НАДОГРАДБА, ЕКСПАНЗИЈА-ДА; СЕРТИФИКАТИ-CE,UL; ЗАШТИТА-IP20; ДИМЕНЗИЈА-(126 x 90 x 59.6)mm.