ЛИНИСКА СВЕТИЛКА ЗА LED СО ЕДНОСТР. ПОВРЗ. 2×150 100361/111774 PELSAN

680 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СОСТАВ:МЕТАЛ/ПЛАСТИКА
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20°C / +45°C
СТАНДАРД:60598-2-1

238023 Brand: