ЛЕНТА LED SMD2835, 204 ДИОДИ, 18W, 12V 4000K, 2462 – V-TAC

244 ден

РАБОТЕН НАПОН:12V РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H МОЌНОСТ/М: 18W БОЈА НА СВЕТЛИНА:ПРИРОДНО БЕЛА 4000К 204 ЛЕД ЧИПОВИ НА 1М, СЕКОЈ СО 20-22 Lm 1700 Lm/M АГОЛ НА СВЕТИЛНАТА:120° ШИРИНА:10mm НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:20° +45° СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20

209027 , ,
Бренд: V-TAC
Brands