КОНТАКТОР МОТ. CNM110, 110A, 22 3P, 110V, RK

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-110A(AC-3 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-110 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 55kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 2NO+2NC ; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8 (2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ,4 ПРЕДНИ); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-35) mm2; СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1; ДИМЕНЗИИ: 132x125x86,5mm(ВXШXД).

Опис