КАПАК СТРАНИЧЕН ЗA ДРЖАЧ ЗА БАКАР ЗА 60 ММ РАСТОЈАНИЕ, 9340.070 RITTAL

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-ABS; БОЈА-СИВА(RAL7035); БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; ПАКУВАЊЕ-2 ПАР; ТЕЖИНА-0,102Kg.