КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 6/10

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-10mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М6; ДИМЕНЗИИ-18x21mm(ШxД).