ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 4P,80A,16mm2,L=1000mm, 404920 LEGRAND

5.122 ден

ТИП-ВИЛУШКА; НОМИНАЛНА СТРУЈА-80А; НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-16mm2 БАКАР; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4; ДОЛЖИНА-1М(56 ЗАПЦИ)МАКС.-14 ПРИКЛУЧОЦИ.