ДОЗНА ЗА ГК Ф60 SCH

27 ден

МАТЕРИЈАЛ – ПЛАСТИКА PP/TPE; БОЈА – ЗЕЛЕНА (NCS S 2070-G80Y); МОНТАЖА -ЗА ВО ГИПС КАРТОН; ШИРИНА – Ф60; ДЛАБИНА – 40mm.